Startside
En brygdag
En anden brygdag
Sierra Nevada
Billeder af mine øl
Test af omstikning
1. maj bryg 2011

 

1. maj bryg 2011

For tredie år i træk inviterede Jens Rasmussen (admin på www.haandbrygforum.dk) alle håndbryggere der havde lyst til en brygdag på Randers Bryghus.

Dette er en fotoserie fra dagen, som foregik den 30. april 2011.

Familiebilledet.

Fra venstre til højre er det:

Erik Borg (Borg), Jens Rasmussen (admin), Jesper Petersen (J_Petersen), Lasse Hansen (Bryggeren), Nikolaj Bach (Jorkim), Bo Maletzki (Boje), Jonas Jacobsen (Tustrup), Erik Bruun (-), Christian Erntsen (Christian Erntsen)

Bryghuset.

Lasse viser stolt Randers Bryghus.

Første mæskning.

Vandet er varmt, og malten tilsættes.

Morgenmad.

Så indtages morgenmaden...

1. mæskning.

Sining.

Mæsken pumpes til sikarret.

Morgenmad/frokost.

Lidt fast føde skulle der også til.

Forskellig transport.

Christian fra Århus til Randers i en Ellert...

Sining.

Mæsken sies tilbage i mæskekarret, og bruges som mæskevand til anden mæskning.

Mask.

Resterne i sikarret efter siningen er næsten afsluttet.

Hvad er mon SG lige nu?

Der følges med i urtstyrken.

Mere malt.

Malten hentes til anden mæskning.

Foder til dyrene.

Den brugte mask fjernes fra sikarret, og en lokal bonde henter det til dyrefoder.

Hjemmebryg.

Så smages og vurderes den medbragte hjemmebryg.

"Komfuret" gøres klar.

Traditionen tro står den på grillmad. Og vejret har alle årene været perfekt til det.

Sovekabine.

Ikke alle er tilsyneladende glade for at sove i et bryggeri. Hvem kan forstå det?

Verdenssituationen vendes.

Aftensmaden krydres.

Selvfølgelig bruger vi urten til at krydre kyllingerne med. Én gang efter hver humletilsætning. Det gav en rigtig god smag.

Mere dyrefoder.

Kartoffelsalat.

Og kyllinger.

Cocio-stout?

En aftapning øverst fra gæringstanken af vores stout.

Bare rolig, den skal nok blive sort som natten.

Vores tank.

Vores stout er i gæringstank nr. 1, narutligvis...

Tank-crawl.

Som Pub-crawl, men inde i bryggeriet.

Her en glimrende Belgier.

Brygassistenten.

Jesper er brygassistent på Randers Bryghus.

De har fod på situationen.

En træt brygmester.

En start kl 8 og en double-mash kan gøre selv den stærkeste brygger lidt træt.

Sov sødt...

Som det fremgår af armbåndsuret, så var klokken kun lige passeret midnat da Jens gik i seng.

Så er det godnat.

Omkring halv to var der ro på bryggeriet.

 

Startside | En brygdag | En anden brygdag | Sierra Nevada | Billeder af mine øl | Test af omstikning | 1. maj bryg 2011

Denne side blev sidst opdateret 22. juli 2013