BRYGHUSETS HISTORIE

Borgs Bryghus er etableret i 2019, og er beliggende på en dejlig landejendom ved Studsgård, Herning.
Den 30. marts 2019 var vi klar til at tage imod kunder ved en reception og åbent bryghus. En fantastisk dag, med flere hundrede besøgende.
  
Bryggeriet er bygget op i gårdens udhuse, der er renoveret fra under gulvet hele vejen op til og med taget. Brygudstyret er designet af brygmesteren selv, for at opnå de bedste arbejdsbetingelser for at skabe det gode øl.
Dygtige smede har evnet at omsætte brygmesterens design og ønsker til et helt unikt, superkompakt bryganlæg, der helt igennem understøtter alle trin i brygprocessen.
Også gæringstanke og lagertanke er produceret specifikt til Borgs Bryghus, netop som brygmesteren har ønsket det.
 
 
Brygmesteren selv, Erik Borg, har brygget øl siden 2008. Først på et lille 25-liters anlæg til eget forbrug og fornøjelse, derefter på et 110-liters system i Borgs Bryglaug, som tre familier deltog i, og fik glæde af.
 
Nu brygger Erik Borg så i sit bryghus på et bryganlæg, der kan producere 500 liter godt øl af gangen. Ikke længere kun til glæde og fornøjelse for sig selv eller tre familier, men til dig og alle andre der sætter pris på godt specialøl, brygget med omhu og glæde i store mængder.
Tidligere
Næste

BORGS BRYGHUS

Momhøjvej 68, Studsgård, 7400 herning