ALLE HAR RET TIL GODT ØL

Du finder sikkert glæde og fornøjelse i at nyde et glas godt øl. Og du finder det sikkert også rart, at det øl du hælder op i glasset, er produceret lokalt.

Så lokalt, endda, at du kan købe det direkte hos bryggeriet og af brygmesteren selv. Et møde, hvor du kan smage på de forskellige øl, før du beslutter dig for, hvilken øl du vil glæde dig selv og andre med denne gang.

Det er netop de muligheder du har hos Borgs Bryghus.

Hvis du ikke er fra bryghusets lokalområde, er du stadig velkommen til at kikke forbi, smage på øllet, få en snak med brygmesteren, og måske tage herfra med din favorit i hånden.

PRIVATE

Du kan få bryghusets gode øl på frokost- eller middagsbordet i private omgivelser. Får du gæster i weekenden, så er godt og velsmagende øl en spændende afveksling. Og er det en fest på vej, så er køligt, friskskænket fadøl en oplagt mulighed. Du kan også få fadøl til din hjemmebar, så du altid har noget friskt at byde dig selv og gæsterne på.

RESTAURANTER

Få Borgs Bryghus' gode øl på dit menukort! På spiserestauranten er øl et godt og efterspurgt alternativ til vin. Sammen kan vi finde de øl der passer til dine retter. På ølrestauranten vil det gode øl fra Borgs Bryghus være et godt supplement til andre gode øl.Måske skal vi sammen lave en specialøl netop til din restaurant. Endog med restaurantens egen etiket.

VIRKSOMHEDER

Kunne du tænke dig et alternativ til den traditionelle firmagave, så ville en god specialøl være en oplagt mulighed. Hos Borgs Bryghus kan du endog få lavet din egen etiket til flasken. Vi kan også hjælpe, hvis dine medarbejdere og/eller gæster skal forkæles ekstra til den næste fest, og have mulighed for at nyde godt specialøl fra fad.

ÅBENT HVER FREDAG 16.00 til 19.00

Følg os på facebook for ekstraordinære åbningstider, nyheder og meget mere…

Kontakt os

Adresse

Momhøjvej 68
Studsgård, 7400 Herning

Kontakt

Email : erik@borgsbryghus.dk

Åbningstider

Fredage: 16.00 – 19.00