Klasse vine

Besøg os på www.klassevine.dk eller i vores butik i de gamle skolestuer på Kollund Byvej 81, Herning

Følg FORHANDLER

Vestergaard Hereford

Vestergaards Hereford er en lille gårdbutik med salg af kød fra egen avl.
Kom og se udvalget samt oplev dyrene græsse i sommerhalvåret.

Følg FORHANDLER

Fox and Hounds, Herning

På Fox and Hounds har du mulighed for at slappe af i en ægte skotsk pub, når lejligheden sig byder. I Herning tilbyder vi et stort menukort med spændende øl og drinks til fornuftige priser, ligesom vi selvfølgelig serverer kaffe specialiteter, the og varm chokolade.

Følg FORHANDLER

Restaurant Flammen, Herning

Her ligger vi i hjertet af Jylland. Vi bor dejligt centralt i Herning med gode muligheder for parkering og transport. Så hvis man nu planlægger en hyggelig aften med en tur i biffen eller en koncert, kan man nemt starte eller slutte i vores restaurant. Vi håber, I vil få en rigtig hyggelig aften her i vores restaurant. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at I ikke mangler noget.

Følg FORHANDLER

City Cafe'en, Herning

Super hyggelig bar/kro på Fonnesbechsgade 8 i Herning, hvor mennesker mødes på tværs af alle faggrupper. Kolde øl og drinks samt ALTID smilende personale som står klar til at yde den ypperste service.

Følg FORHANDLER

OK Plus, Kibæk

Hos OK Plus gør vi det nemt for dig og din bil. På farten eller hjemmefra. Fra tidlig morgen til sen aften. Hver dag. Hele ugen. Året rundt. OK Plus er benzin, pakker, læsestof, apotekervarer, gavekort og spil – men vi er også iskolde drikkevarer, frisksmurte sandwich, dampende varm økologisk kaffe og nybagt brød. Når du trænger til en velfortjent pause, et pusterum eller en timeout, er OK Plus det helt rigtige sted at tanke op. Velkommen hos OK Plus – vi gør det nemt.

Følg FORHANDLER

HC Midtjylland

Hernings stærke håndboldklub har to øl fra Borgs Bryghus med Private Label. For hver solgt øl, er der penge til klubben.

Følg FORHANDLER

Vinspecialisten, Herningcentret

Det er os med det store udvalg af vine fra hele verden. Vi har desuden et af landets største udvalg af gin, whisky og rom. Vi forsøger heletiden at være foran med de bedste produkter både indenfor gourmet chokolade,lakrids, te og kaffe. I en branche hvor det går rigtig stærkt og markedet hele tiden ændre sig, synes vi det er vigtigt at man får den bedst mulige vejledning, når man skal finde den helt rigtige vin til menuen, rom til kaffen eller man skal glæde en rigtig whisky fan med en whisky fra øverste hylde.

Følg FORHANDLER

Let-Køb, Fjelstervang

En aktiv og hyggelig lokal købmand, der nyder stor opbakning blandt de lokale. Masser af gode varer, masser af gode tilbud, og masser af god service.
 
Følg FORHANDLER

Gartnerhallen, Snejbjerg

Gartnerhallen A/S er en af landets førende leverandører inden for grønsager og udplantning.

Leverandør til private, offentlige indstanser og erhverv.

Følg FORHANDLER

Ostemesteren, Herning

Oste- og delikatessebutik med masser af lækre oste fra Danmark og udland. I butikken vil du også finde masser af lækkert tilbehør og ikke mindst vores tapas to go.
Oste, Specialiteter, Tapas og tilbehør. Glæd dig til at besøge vores specialforretning med mottoet: Smag før du køber.
Følg FORHANDLER

Studsgård Minihal

Skal du have fest, et Studsgård Minihal stedet at kontakte. Du kan også få leveret godt øl fra Borgs Bryghus til din fest.

Følg FORHANDLER

MadGlad

Vi er madglade. Glade for kvalitetsmad. Glade for ærlig mad – mad der er lavet fra bunden af de bedste råvarer. I køkkenet hører vi hjemme, og vi er stolte af vores håndværk som kreative madsnedkere. Vi udvikler og tilfører hele tiden nye lag på vores tilberedningsmetoder, så vi kan fortsætte med at overraske, sprede glæde og gode smagsoplevelser for jer og jeres gæster. Vores levering af mad ud af huset bygger på mange års erfaring. Vi laver mad, alle ugens dage, til alle lejligheder. Du kan også få leveret godt øl fra Borgs Bryghus sammen med maden.

Følg FORHANDLER