Ølsmagning

En oplevelse du ikke lige får andre steder

Det er brygmesteren selv (Erik Borg) der står for smagningen, så der er adgang til den bedste viden på området. Ud over en uddybning om øllene, deres oprindelse og kendetegn, kan der nok også falde en anekdote eller to af undervejs.

Naturligvis er en rundvisning på bryggeriet en del af oplevelsen, hvor du kommer helt tæt på, kan røre ved det hele, og få svar på dine spørgsmål. Endelig får du også en introduktion til de forskellige ingredienser, malt, humle og gær. Du får mulighed for at se, røre, smage og dufte til det hele.

Normalt tager det 1½ – 2 timer for en ølsmagning med 4 øl. Lidt længere tid med flere øl. Efter ølsmagningen er der mulighed for at supplere med lidt mad, hvortil bryggeriets øl naturligvis kan købes.

Og selvfølgelig er der mulighed for at købe øl med hjem efter arrangementet.

En ølsmagning hos Borgs Bryghus foregår i det lækre lokale vi har til det. 100 kvm i alt, med toiletfaciliteter og video/lyd-udstyr. Arrangementet er baseret på minimum 15 deltagere, såvel for ølsmagningen som eventuel spisning efterfølgende.

Priser:
Smagning med 4 øl uden mad: kr. 150,- pr. person

Smagning med 5 øl uden mad: kr. 175,- pr. person
Smagning med 6 øl uden mad: kr. 200,- pr. person

Der beregnes ½ øl pr. person, og der serveres lidt snacks.

Ved 30 personer og derover ydes 10% rabat.

Ønskes der spisning bagefter, kan der vælges fra den lækre menu, som MadGlad har lavet, netop til ølsmagninger hos Borgs Bryghus.

Priserne fremgår af menuen. Der ydes ikke mængderabat på maden.

Ved spisning tillægges kr. 50,- pr. person ud over menuen.

BORGS BRYGHUS

Momhøjvej 68, Studsgård, 7400 herning